Új jelszó kérése
Hírlevél
Partnereink

Tanúsítvány
SSL Certificate

Kétoldalas ragasztószalagok

 Fő kategória >Ragasztók >Kétoldalas ragasztószalagok

A kétoldalas ragasztószalagokat minden iparág használja a hagyományos rögzítési módszerek hatékony alternatívájaként. Kiváló teljesítményt nyújtanak sok ipari és általános alkalmazásnál, nagy lefejtési és nyírási teljesítőképességük jó lágyítószer-, oldószer-, öregedés- és UV-állósággal párosul. Nagy kezdeti tapadóerő és a felhasználást segítő, könnyen eltávolítható hordozó teszi teljessé az összképet.
Transzfer ragasztószalagok

Hordozó nélküli kétoldalas ragasztószalagok. Vékony ragasztóréteg védőpapíron, ami nagyon vékony ragasztási vonalat biztosít. A ragasztószalag adagoló egyúttal a védőpapírt is eltávolítja, lényegesen meggyorsítva ezáltal a ragasztási folyamatot. 

Előnyök:

  • Gyors - azonnali használatra kész, nincs szükség száradásra
  • Pontos - egyenletes vastagságot garantál pontosan a kívánt helyen
  • Tiszta - nem csöpög, nem piszkít, a védőpapírt nem kell eltávoíltani
  • Biztonságos - nem kell kés a ragasztószalag elvágásához
  • Sokrétű - széles termékválaszték áll rendelkezésre.
 

Könnyen felhelyezhetők, egyenletes rétegvastagságot biztosítanak, és pontosan a kívánt helyen alkalmazhatók. Ezért közkedvelt megoldást jelentenek többek között a kirakatrendezés, a lakberendezés, a jelzések elhelyezése és az elektronikai alkatrészek összeszerelése terén.

Gyorsan és hatékonyan lehet öntapadóssá tenni a tömítéseket, szegélyléceket, az extrudált műanyagból készült termékeket és a promóciós árucikkeket. A kétoldalas ragasztószalagok egymástól nagyon eltérő piacokon alkalmazhatóak, például a kihelyezett hirdetések, a művészi grafika, a közlekedés, az autóipar és az elektronika területén.

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.