3m

Protac

Optimax

Optimax

Loctite

      

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate

Csiszolóanyagok

Főkategória >Csiszolóanyagok

Csiszolóanyagaink széles köre az anyagleválasztástól a sorjátlanításon keresztül egészen a tisztításig és finiselésig terjed. Olyan ipari szektorokban tudunk megoldást nyújtani, mint a precíziós alkatrészgyártás, a fémmegmunkálás vagy a gépgyártás.

Az ipari vállalatok versenyképességének javítása érdekében a forgalmazott csiszolórendszerek magas szintű szaktudást és innovatív termékeket biztosítanak, melyek segítségével Ön gyorsabban, költséghatékonyan és biztonságosan dolgozhat.

A bemutatott termékek csak egy kis ízelítőt adnak abból a több száz termékből, amelyet partnereinknek ajánlunk. Egyedi, cégre szabott árajánlatért, vagy projekt ár esetében vegye fel velünk a kapcsolatot az info@indieuropa.hu címen.


Sorrend:


Forgalmazott termékeink rendkívül tartós, szintetikus csiszolószerkezetüknek köszönhetően, nagymértékben segítik az Ön hatékonyságának és produktivitásának növelését, a magas szintű munkahelyi biztonsági feltételek biztosítása mellett.
Kiváló kompatibilitásuknak köszönhetően az összes csiszolókorongunk, kefénk, csiszolószalagunk és csiszolótárcsánk használható bármilyen alkalmazás során, bármely fémmegmunkálási műveletnél. Az adott munkafolyamat során biztos lehet benne, hogy forgalmazott termékeinkkel minden egyes lépésnél megbízható, hosszan tartó és erőteljes teljesítményt érhet el.


Webáruház készítés