3m

Protac

Optimax

Optimax

Loctite

      

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


PINTY PLUS TECH CINK SPRAY 400ML

Raktáron
PINTY PLUS TECH CINK SPRAY 400ML
2 500 Ft+ÁFA=3 175 Ft/db

Speciális, rendkívül magas cink tartalmú alapozó spray. A cink spray fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz speciálisan kifejlesztett korróziógátló alapozó festék. Kitűnő katódos rozsdásodás megelőzést biztosít. Hegeszthető, gyorsan szárad, így rendkívül könnyen és hatékonyan használható az iparban és háztartásban egyaránt. A fémfelületek hosszú távú védelme kulcsfontosságú számos környezetben, legyen szó ipari létesítményekről vagy otthoni projektekről. A cink spray az egyik olyan hatékony eszköz, amely segít megvédeni a fémfelületeket a korróziótól és a rozsdától. A cink réteg védelmet nyújt a káros környezeti hatásokkal és nedvességgel szemben, és megakadályozza a fémek korrózióját. Ezáltal meghosszabbíthatjuk a fémfelületek élettartamát, és csökkenthetjük a karbantartási költségeket.

 • A cink spray technikai jellemzői:

  Kiszerelés: 400ml
  Kiadósság: 2 m2
  Teljes száradás: 1 óra
  Átfesthető: 1 óra után
  Szavatossági idő: 10 év

  Ezüst Z169

  A cink alapozó spray alkalmazása:

  A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.

  Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

  Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

  Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk

 • Szállítási határidő
  5 munkanap
  Tömeg
  450g
  Státusz
  Raktáron    
Webáruház készítés