3m

Protac

Optimax

Optimax

Loctite

      

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


PINTY PLUS OIL SZILIKON SPRAY 500ML

Raktáron
PINTY PLUS OIL SZILIKON SPRAY 500ML
1 990 Ft+ÁFA=2 527 Ft/db

Magas minőségű szilikon spray.

Víztaszító hatású, ellenáll a baktériumoknak és a penésznek. Hatékony védelem és síkosító hatás fém és nemfém felületekre egyaránt. Alkalmas gumi és műanyag alkatrészek védelmére. A szilikon spray vízlepergető, pH-semleges, ellenáll az időjárás viszontagságainak.. A szilikon spray megelőzi a gumi alkatrészek megfagyását és kiszáradását, valamint a műanyag alkatrészek nyikorgását és megszorulását is. Univerzálisan használható.

 • Magas minőségű szilikon spray. Víztaszító hatású, ellenáll a baktériumoknak és a penésznek. Hatékony védelem és síkosító hatás fém és nemfém felületekre egyaránt. Alkalmas gumi és műanyag alkatrészek védelmére. A szilikon spray vízlepergető, pH-semleges, ellenáll az időjárás viszontagságainak.. A szilikon spray megelőzi a gumi alkatrészek megfagyását és kiszáradását, valamint a műanyag alkatrészek nyikorgását és megszorulását is. Univerzálisan használható.

  A szilikon spray jellemzői:

  Nem tapad, használható formaeltávolítóként: sok-féle műanyag, gumi, gipsz. Javítja és fényesít mindenféle anyagot: vinyl, műanyag, fa, bőr és fém felületek. Vízlepergető hatású, ponyvák, sátrak, ernyők számára is használható

  Kiszerelés: 650cc/ 500ml

  Hogyan alkalmazzuk:

  Ne használjunk áram alatt lévő készülékeknél. Jól szellőző helyen alkalmazzuk.

  Fújjunk 30cm-ről a felületre. Csupán egy vékony réteg alkalmazása is elegendő a legtöbb esetben.

 • Szállítási határidő
  2 munkanap
  Tömeg
  420g
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés