3m

Protac

Optimax

Optimax

Loctite

      

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


TANGIT PVC-U ragasztó tubus

Raktáron
TANGIT PVC-U ragasztó tubus
2 500 Ft+ÁFA=3 175 Ft/db

Speciális ragasztó kemény PVC anyagokhoz.

Felhasználási terület:
A Tangit PVC-U ragasztóanyag alkalmas:

 • nyomócsöveknek (például ivóvíz- és gázcsöveknek) PVC-U* csőszerelvényekkel való, húzásnak ellenálló összekötéseinek a Műanyagcső Szakszövetség ajánlásai szerinti elkészítésére.
 • PVC-U anyagú kábelcsatorna-csövek, ereszcsatornák stb. ragasztásához.
 • PVC-U = kemény PVC

Kiszerelés: 125 gr

 • Adatok:
  Az anyag fajtája: Tetrahidrofurán (stabilizált THF) alapú, oldószert tartalmazó  ragasztóanyag. A megkötött ragasztóanyag megfelel a Szövetségi Egészségügyi 
  Hivatal Műanyag Bizottságának VIII. sz. ajánlása szerint kivitelezett PVC-U anyagú  csővezetékekkel történő ivóvízellátás jóváhagyási feltételeinek.

  Műszaki adatok:
  Alapanyagok: PVC-U, tetrahidrofurán (stabilizált THF), metiletilketon, ciklohexanon
  Sűrűség (fajsúly): kb. 0,96 g/ml
  Hőmérsékletállóság: Megfelel a PVC-U anyagnak.
  Ellenálló képesség: A ragasztások vízállónak. A ragasztások kémiai tartóssága –  főleg szervetlen savak esetén – a csövek tűréseitől, a ragasztók kötési időitől, 
  a nyomási igénybevételektől, az üzemi hőmérsékletektől, a sav típusától és az av koncentrációjától függ. A nyomási és hőmérsékleti igénybevételeknek kitett PVC-C** anyagú csővezetékekhez a Tangit PVC-C speciális ragasztóanyagot kell használni (kérje a külön műszaki ismertetőt). Az ABS anyagú csővezetékeknél a Tangit ABS ragasztóanyag kerül alkalmazásra. ** PVC-C = utánklórozott  VC Viszkozitás: 1800–3500 mPa.s  (Epprecht viszkoziméter, 3-as mérőtesttel, 23˚C esetén)

 • Szállítási határidő
  2 munkanap
  Státusz
  Raktáron    
Webáruház készítés