3m

Protac

Optimax

Optimax

Loctite

      

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


Enyhén dagadó pisztolyhab Den Braven

Raktáron
Enyhén dagadó pisztolyhab Den Braven
2 300 Ft+ÁFA=2 921 Ft/db

Különleges szerelési munkákhoz, ahol minimális mértékben dagadó, nagyobb sűrűségű, kemény hab szükséges (borított ajtótokok, ablakkönyöklők, lépcső-homloklapok, küszöbök stb.). Fa falburkolatok esetében kitöltésre, valamint tetőszerkezetek hő- és hangszigetelésére. Általános hézagkitöltésre is alkalmas ablak- és ajtótokok szerelésekor. Fürdőkád vagy zuhanytálca szigetelésére is használható. 

Nedvességre keményedő poliuretán alapú egykomponensű, speciális szigetelő és szerkezeti hab. Kifejezetten az alacsony tágulás és a fokozott szilárdság követelményeihez fejlesztették ki. A hajtóanyag nem tartalmaz CFC-ket.

 • Fa és PVC ablakkeretek, ajtókeretek beépítése
  A panelek közötti szerelési terek kitöltése, a fürdőszobai kádak szigetelése
  Ablakpárkányok ragasztása, elektromos átjárók töltése. csövek és csövek falakon és padlókon keresztül
  Alkalmas EPS, XPS és ásványi szálak (ún. vatta) hőszigetelő lapok közötti hézagok kitöltésére

   

  Nem ajánljuk víz alatti és zárt térben történő alkalmazásra, nulla tapadású PE, PP, szilikon, teflon és zsíros aljzatokhoz. Nem javasoljuk a hab vagy a hézagok alacsony hőmérsékleten történő melegítését, ne alkalmazza dérrel borított felületekre. A meg nem kötött habot PU habtisztítóval tisztíthatod, a megkötött habot csak mechanikusan távolíthatod el. Munkavégzés közben használjon védőfelszerelést. Védje a padlót a fröccsenés ellen papírral vagy fóliával.
  A megkötött PUR hab nem UV álló . Ez az ellenállás a közvetlen napfénynek való kitettségtől függ (kb. 14 naptól 3 hónapig). Ezen idő elteltével az egyéb éghajlati hatásokkal (eső, fagy stb.) együtt a hab szerkezete az UV sugárzás hatására károsodik. Felület Használja tiszta és zsírtalanított felületeken. Takarja le a szennyeződés veszélyének kitett felületeket! Felhordás előtt javasoljuk, hogy a nedvszívó aljzatot permetezővel nedvesítse meg vízzel, hogy növelje a tágulását és a hab jobb szerkezetét. Ha extrém tágulásra van szükség, a felhordás után azonnal nedvesítse újra a habot.
  Felhordás előtt az adagot alaposan rázza fel min. 30 alkalommal. Felhordáskor tartsa fejjel lefelé a dobozt, töltse fel a hézagokat alulról felfelé, kb. ½ és 1/3 között. A 40 mm-nél nagyobb hézagokat fokozatosan, rétegenként kell kitölteni, mindig az előző réteg megszilárdulása után. Felületkezelés (festés, vakolás) legkorábban a felhordás után 24 órával.

 • Szállítási határidő
  5 munkanap
  Tömeg
  750ml
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  850 g/db
Webáruház készítés