3m

Protac

Optimax

Optimax

Loctite

      

Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Termék részletek


BLUE DOLPHIN MASKER WASHI ELEKTROSZTATIKUS FESTŐ MASZKOLÓ FÓLIA 110CM X 23M

Raktáron
BLUE DOLPHIN MASKER WASHI ELEKTROSZTATIKUS FESTŐ MASZKOLÓ FÓLIA 110CM X 23M
 • BLUE DOLPHIN MASKER WASHI ELEKTROSZTATIKUS FESTŐ MASZKOLÓ FÓLIA 110CM X 23M
1 900 Ft+ÁFA=2 413 Ft/db

Az elektrosztatikusan feltöltött festő maszkoló fólia egy rendkívül praktikus termék, amely segít a festés vagy más kreatív projektek során. Nyomban rátapad a felszínre, a fóliát azonnal magához szívja a megvédendő felület, sima, tiszta és levegőmentes fóliázást tesz lehetővé, mindezt nagyon könnyedén.

Fedje le és maszkolja le egyszerre a felületeket az elektrosztatikus festőfóliával ellátott maszkoló fóliával, például ablakokat, szekrényeket, csempét, tapétát, bútorokat, külső homlokzatokon, durva szemcsés felületeken is használható.  

A fólia Washi maszkoló szalaggal ellátott, ami annak köszönhetően, hogy rizs papírból készült, festés közben, szép, éles és precíz élek kialakítását teszi lehetővé.

A hozzátartozó maszkoló szalag 60 napig nyom nélkül eltávolítható, UV-álló így beltéri és kültéri felületek széles skáláján használható.

Előnyök:

 • Időt és energiát takarít meg: A maszkoló fólia gyorsan felhelyezhető és könnyen eltávolítható, így időt és energiát takaríthatsz meg a festés vagy más projektek során.
 • Pontos védelem: A maszkoló fólia pontosan védett területet biztosít, a Washi maszkoló szalag pedig erősen tapad, így nem kell aggódnod a festék vagy más anyagok elterjedése miatt.
 • Könnyű használat: Az elektrosztatikusan feltöltött felületnek köszönhetően a maszkoló fóliát a fal azonnal magához szívja, de könnyedén újrapozícionálható és alkalmazható bármilyen felületen.
 • Méret: 110cm x 23m
 • Szállítási határidő
  2 munkanap
  Státusz
  Raktáron    
  Tömeg
  325 g/db
Webáruház készítés